Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Oklahoma

Proprietate de vânzare în Oklahoma

Se învecinează la est cu Arkansas și Missouri, la nord cu Kansas, spre nord-vest cu Colorado, spre vest cu New Mexico și spre sud cu Texas.

Există atât vesti bune, cât și vesti proaste despre piața imobiliară din 2018 din Oklahoma. În timp ce statul nu pare să aibă aceleași dificultăți cu declinul locuințelor disponibil, așa cum fac alte state, piața imobiliară din Oklahoma va avea o parte din problemele sale în lunile următoare. Pentru a afla dacă este momentul potrivit pentru a vinde casa de familie sau pentru a căuta proprietăți de vânzare în Oklahoma, puteți consulta acest articol.

Piața imobiliară din Oklahoma a primit o mulțime de știri bune în noiembrie 2017, când vânzările de case noi au crescut cu 17,5%. Aceasta a fost pauza pe care piața de vânzări o avea nevoie de mult timp. Case noi au fost vândute înainte de a fi construite. Și, potrivit Wall Street Journal, națiunea se bucura de efectele speciale ale unei piețe imobiliare puternice la momentul respectiv.

Proprietarii de case care doresc să vândă în 2018 au în continuare șansele în favoarea lor, deoarece cererea de case disponibile este încă foarte ridicată. Acest lucru permite vânzătorilor să aibă mai mulți cumpărători interesați de proprietățile lor de vânzare în Oklahoma care le furnizează un preț de vânzare final mai mare decât de obicei.

Dar trebuie să analizăm, de asemenea, partea negativă a pieței imobiliare din Oklahoma în 2018.

Cu atât de multe vesti bune în sectorul locuințelor, poate fi greu să ne imaginăm că piața imobiliară poate suferi în același timp. Trebuie luată în considerare creșterea ratelor dobânzilor ipotecare.

Cumpărătorii potențiali pot fi mai înclinați să cumpere o casă acum că există mai multe proprietăți de bază disponibile în Oklahoma. Însă, ratele dobânzilor sunt așteptate să crească din nou până la sfârșitul anului, determinând mulți dintre acești cumpărători să se retragă deoarece împrumuturile pentru locuințe devin mai puțin gestionabile pentru bugetele lor.

Creșterea ratelor dobânzilor va afecta atât piețele cumpărătorilor, cât și piețele vânzătorilor. Dacă intenționați să cumpărați sau să vindeți în următoarele câteva luni, ar fi în interesul dumneavoastră să începeți în curând să căutați o proprietate de vânzare în Oklahoma.

În timp ce ratele dobânzilor se așteaptă să crească în întreaga țară până la sfârșitul anului 2018, acestea sunt în prezent încă relativ scăzute. Cumpărătorii ar trebui să beneficieze de acest avantaj înainte de a fi prea târziu.

Această rulare pentru a bate ratele ridicate de dobândă ar putea conduce piața imobiliară Oklahoma pentru a vedea o creștere semnificativă a vânzărilor în lunile următoare. De asemenea, ar putea face ca cererea de opțiuni de locuit la prețuri accesibile să fie mult mai mare, deoarece proprietățile mai puțin costisitoare ar putea fi vândute mai întâi.

Dacă evenimentele de anul viitor se dovedesc a fi eficiente pentru piața imobiliară din Oklahoma, ianuarie 2019 ar trebui să fie începutul unui alt an promițător cu mulți noi proprietari de case din țară.

În Oklahoma, valoarea estimată a locuințelor a crescut cu 4,7% în ultimul an.

Dacă sunteți în căutarea de proprietate de vânzare în Oklahoma, cultura și stilul său de viață sunt factorii dominanți în alegere.

Acesta este cel de-al 19-lea stat din lume, cel mai mare din punct de vedere al ariei, statul lui Sooner are 38 de triburi americane recunoscute federal, inclusiv națiunile Cherokee, Chickasaw, Choctaw, Creek și Seminole. Aceste triburi au locuit în sud-estul Statelor Unite înainte de a fi transferate cu forța în ceea ce este acum Oklahoma în timpul "Trail of Tears", inițiativa guvernului federal "Inelul de îndepărtare" din secolul XIX. Astăzi, cu mai mult de 7% din statul mai mult de 3,8 milioane, Oklahoma are al 4-lea cel mai mare procent din indienii americani din țară.

Nu există o astfel de statistică pentru cowboy, dar ele sunt, de asemenea, o influență importantă asupra statului. Când nu lucrau, acești cowboy au concurat în rodeo, care sunt în prezent parte din cultura sportivă a statului în zilele noastre. Orașul Oklahoma City (OKC) găzduiește în fiecare an Rodeo International Finale (IFR), National Cowboy și Muzeul Patrimoniului Vest și cea mai mare arenă de rodeo din lume, în luna ianuarie, Arena Lazy E din satul Guthrie.

La începutul anului 2016, venitul mediu al gospodăriei din Oklahoma a văzut că aproximativ 16% din populație trăiește sub pragul sărăciei. 73% din Oklahoma sunt de culoare albă, 9% din hispanici, 7% sunt indieni americani, 7% sunt negri, 7% sunt multiraciali și 1% sunt asiatici. Cea mai mare universitate de stat, Universitatea din Oklahoma, în suburbia din Norman, Oklahoma, are peste 21.000 de studenți și a ocupat locul 108 printre universitățile naționale.

Întrucât Oklahoma este unul dintre cei cinci mari producători de gaze naturale din țară, economia și piața muncii fluctuează adesea împreună cu tendințele energetice.

Principalele orașe în care este preferabil să căutați proprietăți de vânzare în Oklahoma sunt capitala și Tulsa. Situat în centrul statului, Oklahoma City, OKC, capitala și cel mai mare oraș din stat, are o populație de peste 1,3 milioane de locuitori.

Proprietățile din Oklahoma City sunt printre cele mai scumpe din Oklahoma, deși valorile caselor din Oklahoma City nu sunt comparabile cu cele mai scumpe proprietăți din Statele Unite.

Mai puțin de două ore până la nord-est, al doilea oraș ca mărime, Tulsa, are mai mult de 960,00 de persoane pe km² în zona metropolitană. Cu toate acestea, o mare parte din restul statului este rural, dând statului, în ansamblul său, a 15-a densitate a populației celei mai scăzute a țării.

Datorita partial costurilor practice ale imobilului, Oklahoma a avut cel de-al 4-lea cel mai mic cost de trai in Statele Unite in 2015, cu preturi sub medie pentru fiecare categorie, incluzand serviciile publice, ingrijirea sanatatii si alimente.

  •  
    Mutarea în Oklahoma. Expatriați și trăiți în Oklahoma.

      Născut din fuziunea dintre teritoriul Oklahoma și teritoriul indian, exact pe 16 noiembrie 1907, al 46-lea stat care a intrat în uniunea federată a Statelor Unite ale Americii, Oklahoma este protagonista incontestabilă a întâlnirii noastre zilnice cu tine! Astăzi vom vorbi despre cât de simp ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 3484

DE VÂNZARE Casă, Oklahoma, Oklahoma City, Oklahoma City, Oklahoma City

13,385,056.43RON
DE VÂNZARE
Casă

373 m²
De vânzare
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB